Piece of your light

Piece of your light

Anotace: ...Heslo: "Hledej uvnitř sebe"...

Kousek světla
v paprsku sobotního rána,
i ten kousek tepla
našel si již svého pána
opředeného vavřínem
jedné volby.

I Ty… i já… i my…
jsme zapsáni
na jednom sloupu překvapení
osudových zázraků.
A i když ten zázrak
zmizí možná v mlze oblaků
přijde zpět jako
paprsek propadající se do mraků.


Se svým snem
zápasíš a prohráváš,
když se snažíš skrze den
dohnat vlastní stín
perleťové jiskry.


Ale tehdy zrána
přicházíš a přiznáváš,
že černá vrána
z Tvého nitra odletí,
až když řekneš jí,
že měníš ji za jiskru
svého nitra perleti.
Autor Denael, 24.09.2011
Přečteno 293x
Tipy 16
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Anjesis, hloubavá, čas.běží, Emmelia, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře


Se svým snem
zápasíš a prohráváš,
když se snažíš skrze den
dohnat vlastní stín
perleťové jiskry.


Ale tehdy zrána
přicházíš a přiznáváš,
že černá vrána
z Tvého nitra odletí,
až když řekneš jí,
že měníš ji za jiskru
svého nitra perleti.

krásně napsané ST!

25.09.2011 18:06:00 | xoxoxo

jé, jak jsem ráda, že jsem na tvé dílko klikla :-)

24.09.2011 13:12:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí