kdybych byl

kdybych byl

Anotace: .

kdybych byl básníkem,napsal bych rýmy
kdybych byl otužilec,nebál bych se zimy

kdybych byl neštastný,slzy by mi tekly
kdybych byl hezký,holky by neutekly

kdybych byl štastný,smál bych se stále
kdybych byl odvážný,pozval bych tě dále

jenže život je potvora,není o co stát
nechce se mu dávat,hlavně chce brát
Autor najrob7410, 24.09.2011
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí