Raději sni

Raději sni

Anotace: vždycky jsou jen dvě možnosti...jakou si vybereš ty?

Och ty hlupáky naivity
Cožpak si nevěděl?
Tohle je Sen.

Tvé oči se skrývají
Plakaly by
Otevři je.

Dívej se na svět
Neplač
Směj se.

A víš co?
Přetvářka je špatná
Zavři oči.

Pokračuj ve snění.
Autor Anyzek, 25.09.2011
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Emmelia, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí