Planeto

Planeto

Anotace: Pohled skrz zavřené oči

Sbírka: Alternativní svět

Někdy se mě ptají...
proč nechceš být pozitivní?

Až nebudou
války
kriminalita
vraždy
znásilnění
politika
peníze
a další věci
na které, jsme tak
hrdí?
Budu tvořit pozitivně.

Planeta umírá,
ale, ale
přijde odplata,
člověk je nástrojem hnusu,
my
vesmírné děti
se udržíme,
náš čas přijde.

Lepidlo rány,
ty,
způsobené,
obnovíme sytém...
dělat něco bez lidského přičinění?
Bez vlády?
Jsme tvou součástí...
Autor Deathray, 27.09.2011
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mluvíš mi z duše

02.10.2011 10:02:00 | Víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí