Prostituce infarktu

Prostituce infarktu

Anotace: Dnes už lidé nejsou sami sebou. Jsou to biopočítače se spoustou virů, kdyby zahynul pojem masa, byl by každý sám sebou. Pak bych si při každém probuzení do dalšího dne, nemusel říkat kurva.

Sbírka: Alternativní svět

Jste naprogramovaní,
tak svoje city vhoďte do pytle,
svažte
a spalte,
tak zbytečně nesamostatní,
jste plní součástek.

- výrobní číslo vyryto, další -

Matice lží
ocelový plátek nesplnitelného.

Když to zmáčknou,
obloha se zamračí...
žijeme ještě vůbec?

- výrobní číslo vyryto, další -

Matice lží
ocelový plátek nesplnitelného.

Sežer kleště potratu,
buď jiný,
nikdy nebudeš sám sebou.
Stvořili jsme Satana
a taky Hitlera, jen proto,
aby bylo na koho ukázat.

- výrobní číslo vyryto, další -

Matice lží
ocelový plátek nesplnitelného.

Obrať svůj prostředníček
k sobě.
Prostituce infarktu.

- výrobní číslo vyryto, další -
- výrobní číslo vyryto, další -
- výrobní číslo vyryto, další -
...
Autor Deathray, 27.09.2011
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí