Nevyslyší a neuslyší....

Nevyslyší a neuslyší....

Anotace: vždyť do nebe je daleko...

Nevyslyší a nevysliší,
opakuji stále dokola,
však neuslyší...prosbu mou
tak potichu vyslanou.

Vždyť přání je otcem myšlenky,
ale co matka?
Kdo matkou myšlenky je?
Je to to co přijde a zůstane,
nebo nezmění se víc?

Když nezbývá už nic,
jen přání a myšlenky,
jen prosby a po nich vzpomínky,
potom už nezdají se sny,
a neotvírají se rty.

Nikdo nemluví.
Jen tiše předříkává
každý modlidbičku svou
stále dokola tu stejnou
a čeká.....

Však už neuslyší víc
ani ten, ani on ani já
ani ten který mě tak zná...
Autor greenus, 27.09.2011
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Matkou myšlenky by mohly být naše emoce..
Hezká myšlenka ta myšlenka :)

27.09.2011 14:03:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí