Pochybnosti

Pochybnosti

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Na brehu pochybností
vo dvore nádeje
naslouchám rtům
jenž mi šeptají
že neznáma hmla
mi klope na dvere
a v tíze věčnosti
schovává se potají
...
no pred sebou
nikdy nič netají
a z podpevného stisku
jejích chladných dlaní
vychádza túžobný
džavot vyhladnutej pomsty
co mé srdce raní
...
Autor TedelyBear, 28.09.2011
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: hatlapatla, CULIKATÁ, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí