Stín

Stín

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Když i Tvůj stín
si svůj život žije
a chýba mu
svoj vlastný tieň
bodavou bolest
jen slza smyje
a rozjatrí
nepriehľadnú sieň.
...

Chceš-li je
je čas slova
do polopravd
srolovat
a odložiť ich na miesto
kde nikto nehľadá.
když polkneš svou pýchu
pak nebudeš už směšný
a keď ti zapadne,
na smiech
už nebude vhodný
čas
...
Autor TedelyBear, 28.09.2011
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: hatlapatla, Kars, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt výborný, a ta slovenština, to je překvápko!

28.09.2011 23:49:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí