Cesta Prahou

Cesta Prahou

Anotace: Proč jen sou ty anotace povinné

Cesta Prahou

S párem bílých kopretin
Chtěl jsem vyznat lásku
Pro své děravé kapsy
Neměl jsem na růži

Ošlehané tváře od větru
Který na čtverečním metru
Kde tísní se lidé v metru
Svál lidem klobouky

A kruhy pod očima
Od neustálého bdění
Které za ruku drží snění
Byl jsem tehdy fešák

Po strastiplných cestách
Vedoucích Prahou
Vydal jsem se
Za svou milou
Jen abych mohl ji říci
Co už dávno ví
Autor kukopr, 29.09.2011
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Lucucu, CULIKATÁ, sestra-konec, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí