mám své tajemství

mám své tajemství

Anotace: ???

těžko hovořit o svém tajemství
i když jsou tak blízko
mí blízcí
které mám samozřejmě rád

těžko se vyjádřit o svém tajemství
a to dokáži mluvit
ve velmi složitých souvětích
i krátkých větách

pořád tam uvnitř
někde v tom tajemném prostoru mysli...
je mé tajemství

o kterém
i když mluvím
jako bych
nikdy nikomu neřekl

jako by bylo
i nebylo
jako by mělo
svůj život
v mém životě
vetřelec

a já sám čekám
až se ozve
to mé tajemství
a kterém ani nevím
jestli má vůbec
něco společného se skutečností

o kterém ani nevím
co říci...

mám své tajemství
Autor radexk, 29.09.2011
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, NikitaNikaT., Emmelia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí