(S)hledání (Marná snaha)

(S)hledání (Marná snaha)

Anotace: opět má oblíbená - miniatura..

Sklopená víčka
snad studem, kdo ví
vyhaslá svíčka
jí nenapoví

Promrzlé srdce
pouští teď bloudí
na zrncích písku
nesměle loudí
lásku
čistou jak křišťál
již nenachází
Autor kaaamiiii, 30.09.2011
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Traste, Nussichoco, Bambulka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí