K-T-J

K-T-J

Anotace: *K*T*J*

Chtěl bych se vrátit jednou zpět
A vidět život z jiné stránky
Uvážit smysl těch zlých vět
Neničit hněvem své tři dárky

Moc chtěl bych aspoň na chvíli
Co změnila lásku v slzy
Říct ti, že co jsme prožili
Už neskončí tak brzy

A neuplyne ani den
Kdy nelituji svojich činů
A nemám už ten krásný sen
Už cítím jenom vinu

Kdo neví kdy je správný čas
A necítí to kolem sebe
Nezaslouží si slyšet hlas
Který ti šeptá: chci Tebe

Už nechci jiné osudy
A nechci žádná kdyby
Já nenajdu tři omluvy
Pro takové tři chyby

Mrzí mě, že jsem byl ve vašich životech
Mrzí mě, že jsem
Je mi to líto K,T,J.
Autor Jan Čihoský, 30.09.2011
Přečteno 338x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, V.N.Losinský, Maryje..., střelkyně1, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená... :(
st

30.09.2011 17:26:00 | Maryje...

nejhorší je,že se už nic nedá vrátit zpátky a stačilo v určitých chvílích jenom se zastavit,snad zpomalit,zaposlouchat se do druhého...no,básničkou jsi řekl vše..taky mě odzbrojila,naprosto...o))

30.09.2011 16:43:00 | střelkyně1

Je mi dnes nějak do breku
čtu už další stýskací...

ale je krásná!

30.09.2011 16:08:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí