Ráj

Ráj

Anotace: To je to slovo, co pohladí jen pouhou myšlenkou

Tam, kde láska se vznáší po vánku.
Tam, kde hvězdy ukládají ke spánku.
Tam, za zlatou bránou do říše,
těch nejzlatějších snů.

Tam, kde osud lidí se píše,
přesně do počtu mlhavých dnů.

To je to místo, kde bolest a strach
jsou potlačovány pocity štěstí,
co tak rádi lidé cítí.

Tam se navzájem to špatné drtí v prach!
Lidé žijí beze lestí,
a všude kvete barevné kvítí.

Barevné květy těch nejvoňavějších květin,
Jenom zvýrazňují krásu
kterou tento svět skýtá.

V ráji, ano V RÁJI..
Tam neubývá vteřin
rychle ubývajícího času,
šťastný je ten, kdo na toto místo doklopýtá.

Ráj, to je to slovo, co vystihuje tyto řádky..
A to jsem jedna z těch, co nevěří na pohádky!

Ráj..to je to slovo,
co pohladí jen pouhou myšlenkou..
Autor Pa Jush, 30.09.2011
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady je modré z nebe:-)))

01.10.2011 21:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí