Nechtěné dítě

Nechtěné dítě

Anotace: My ji stvořili a jedině my ji můžeme zničit

V železné dlani celý svět svírá
Zvláštně se na lidi přidrzle šklebí
Po jejím dotyku vše živé zmírá
Zaráží do kříže poslední hřebík

Má propast v očích a černou duši
Tvář její probouzí bezedný strach
Každý kdo temné plány ruší
Chtě či nechtě obrátí se v prach

Kdo je však vinen za její zrod?
Je to snad Ďábel anebo Bůh?
NE!
Tak tedy komu přišla vhod?

Dítě nenávisti
Rodí se zloby lidské
Každý to během života zjistí
Že oním dítětem
Je
VÁLKA
Autor Baree, 01.10.2011
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí