Hadí muž

Hadí muž

Anotace: ***

Zas dnes od všeho utíkám
klopýtám od nikud nikam
jsem jen sebestředný sebeklam
kulatá krychle ze všech stran

Ach, v kopcích krutě strmých
v stráních duhu žroucích
první jsem i poslední
avšak nevědoucí
plazím se kolíbám se na nich

Jsem opět ten jedovatý had
co se ho jen ty smíš dotýkat
jsem plazivé to plémě hadí
rád uštknu toho kdo mě hladí

I akát píchá
ba i růže
chtěla jsi hada
nebo muže?
Autor had, 02.10.2011
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: WAYWARD, Tanzania, Antares, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí