Ještě

Ještě

Anotace: česko-slovenský tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Ještě nevyschly
slzy v očích mých
a už opäť
hľadím do slnka
ještě stále mám
tvou vůni na dlaních
ešte stále
nenachádzam dych
...
ještě stále cítím
tvé doteky poslední
posadnutá myseľ
hľadajúca zmysel...
ve vzpomínkách listuji
a přehrávám si chvíle
nevšední
a najradšej by som
v nich plával
neustále
...
Autor TedelyBear, 02.10.2011
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: hatlapatla, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překvapující slovenštinou.
Ale stále platí, moc smutné

05.10.2011 18:23:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí