Pro kAčKu

Pro kAčKu

Anotace: ***

Chtěl bych se zeptat co si zpíváš když jsi sama.
Chtěl bych se dívat jak tě pěnou halí příjemně teplá vana.
Chtěl bych to zažít když vidíš to co cítím já.
Chtěl bych nalít něco pro nás oba do vína.
Chtěl bych ti věřit že ukážeš mi správnou cestu.
Chtěl bych pak sledovat jak usmíváš se jenom ve snu.
Chtěl bych tě cítit jak voníš v každém pokoji.
Chtěl bych si myslet že já jsem tvůj princ na koni.
Autor Jan Čihoský, 02.10.2011
Přečteno 550x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budete už skoro rok,co jsi jí napsal a zase jí čtu ráda...

15.09.2012 18:39:48 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí