Dobrovolný vězeň

Dobrovolný vězeň

Anotace: Občas si říkám, že umění je jen o umělé inspiraci. Pokud ne, vše je jen neblahý pokus sebevyjádření, neboť neobjevíte skutečně sami sebe.

Sbírka: Alternativní svět

Jsi vesměs
dobrovolný vězeň.
Je to vrozenější, než
naprosté zničení člověka,
který není oblíbený.
„Požaduji právo,
být nešťastným“.
Rozbreč ostatní,
když víš,
že naše životy,
jsou tak zasraně daleko.
A já jsem podivín,
překračující všechny meze, křičící:
Zapni se, vylaď se a vypni,
než tě systém stihne udeřit,
ve tvém životě.
Pokud můžeš srozumitelně
interpretovat pravdu,
můžeš jí věřit.
Můžeš věřit lidem?
A to je základní pravda.
Jsi houbová hlava,
dochází ti,
že každá droga,
má právo
být slavná
v našem světě.
Autor Deathray, 03.10.2011
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí