snítky purpurového bolu

snítky purpurového bolu

Anotace: ...

.

Co pochodují jako chvějící se maškary?
kapky na řasách
země vyrvané z náručí

zrádci a vrazi

naší vlasti

co pochodují?
kolébajíce se v ranách biče

jsou jen rázná slova
slyšet

krev za krev

a tonou v hrůze

ubrečených pánů

dnes pan smrt
zemřel
časně k ránu

co pochodujete?
až se chvějí domy
a srdce..
z dlaní mi padají květy

ne pro vašeho světce
ne pro ty smrtonosné věty

vy černé bestie

blýskající se jako oči leopardů

až celou zem
černý háv zakryje

já z druhého břehu
po tvé ruce sáhnu

protektore

.
Autor blue, 04.10.2011
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Maryje..., hašlerka, Donne, Romana Šamanka Ladyloba, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí