Srdce bláznivé naivní slečny

Srdce bláznivé naivní slečny

Anotace: ...

Zmiň se tak trochu naléhavě
o hlasech, co zní v tvojí hlavě

Sladký odkaz na nepokoj,
zkreslený obraz a vnitřní boj
---
Bláznivě vřelé voskové srdce
a ty sis zapomněl umýt své ruce
před aktem..
---
Srdce té bláznivé naivní slečny
rozteklo se v naději
na lepší život..
Autor kaaamiiii, 04.10.2011
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: Traste, Nussichoco, Eliss94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí