Mít svůj kout

Mít svůj kout

Anotace: ;)

Mít svůj kout
a nemyslet na to špatné
co jen člověka může v životě potkat
Mít svůj kout
v srdci, v duši, v koutě těla
ztrápeného dnešní dobou zla
Mít svůj kout
by chtěl každý, ale je nás tu
mnohem víc, než bůh zamýšlel
Mít svůj kout
abychom nikdo nikoho
neobtěžoval tím, že nemáme kam jít
Mít svůj kout
se nikomu nepoštěstí
protože je země kulatá.
Autor Yves, 13.02.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc mě to neoslovilo,abych pravdu řekla,ale třeba se mýlím...

19.02.2006 20:26:00 | Harr

Jako báseň mi to mnoho neřeklo, ale náhle jsem si to představil, jako vokál od Spirituálů a dostalo to úplně jinou dimenzi.

13.02.2006 23:06:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí