Nesplnění

Nesplnění

Anotace: ... když už je zítra ten svátek zamilovaných :( je to pro R.V.

Prodal jsi mi svou duši,
a já ji položila na šedé dlažební kostky,
po kterých prošly se
dívčiny podpadky...
zabarvené rudě od studánek,
které vtiskly
tíhou jejího těla
až na samo dno
jméno neznámé

Ve stopách tvých pronásledována
sama s dlaněmi plnými
svědomí, které bolí
a spaluje černé lilie
Jen nasládla vůně
kysele se mračí, ulpívá
ti na řasách,
když pročesáváš je
pohledy mými

Na poušti pocitů
s dlaněmi, které ze zrnek skládají
puzzle mramorových tónů
usínáš s prachem
zesnulých lilií,
a echo probudilo
mrtvé melodie neznámého,
co tíží
ti jak olovo
u kotníku

KŘÍŽ
Autor Nausika, 13.02.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Po dlouhé době zase jedna, co se mi líbí...

16.02.2006 20:39:00 | D.Angel

Tahle je pěkná. Tvoje bohatství mě pohladilo.

13.02.2006 23:21:00 | Miskitka

líbí,jen škoda že báseň nemá název,takhle ji lidé spíše přehlídnou,ale nevědí o co přichází..pamatuj,název přiláká lidi:-)jinak 100

13.02.2006 23:10:00 | airelle

Nausiko, prostě umíš. Fakt umíš. :-)

13.02.2006 23:04:00 | Buližník

100

13.02.2006 22:09:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí