Neobtěžuj Boha a bude tě milovat

Neobtěžuj Boha a bude tě milovat

Anotace: blah

Sbírka: Alternativní svět

Můžu psát, to co chci,
ne to, co chcete vy,
raději mlčíte, protože nic nevíte,
také často mlčím,
protože vím své,
ale občas přijde chvíle
a stanu se explosivní,
je to ta chvíle,
ve které se nacházím proto,
abych narušil vaše smysly.
Neobtěžuj Boha a bude tě milovat,
buď jeho obětí a vžij se do myšlenky života,
protože trvá, jako dnešní zástupy idiotů
kritika je svinstvo, jen přetvářka,
důsledkem je neporozumění,
katalyzátor strachu
a hra na schovávanou
proto jste tak všední,
žili jsme v utrpení,
jako modelové smutku,
poznali jsme totiž
skutečný svět.
Autor Deathray, 06.10.2011
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí