Blues o cestě večerní

Blues o cestě večerní

Anotace: z šuplíku

Mlha se skládá z tvojí tváře
a mraky lžou mi čím dál, čím dál víc
ale démon týhle dnešní noci
proti mne nezmůže vůbec nic

Vždyť já mam tyhle prázdný slova
úsměv, mrtvých sbírku pohlednic
tak mi teda holka řekni
můžeš ty mít někdy víc?

Snad jednou bude ti patři celej vesmír
blesk a východ, spousta večernic
teď máš jen svý krásný záda
saka svýho rub a líc

A měla vážně krásný záda
včera v noci měla
krásný záda

Odešla tak brzo ráno
adresu neznám
tak ptám se dalších poběhlic
třeba přeci jen ji jednou najdu
a bude z toho víc
Autor Vodoměrka, 07.10.2011
Přečteno 305x
Tipy 12
Poslední tipující: Robin Marnolli, Sleepwalker, Emmelia, hašlerka, CULIKATÁ, E.T.Jane, Mbonita, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi líbí.

02.12.2012 03:32:37 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí