Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Kdo zažil, ví. Kdo má nač, občas zavzpomíná.

Vzpomínky

Útržky
Barevných skvrn
v kaleidoskopu naší paměti

kosmické exploze
a pády
do bezedných propastí
všednosti

Chuť soli
v ústech
vyprahlých touhou
hledajících
a nenacházejících

ohlušující zvuk
strun
které trhají
tvé prsty

šepot v korunách stromů
mísící se v harmonii
s akordy
harfy
tvého těla

oslňující záblesk
hvězdného prachu
zvolna
se snášejícího
do vteřiny zapomnění

A pak
Smutek

z vědomí
že se ten barevný střípek
už nikdy
nevrátí
Autor Woodeman, 07.10.2011
Přečteno 232x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, Findë, CULIKATÁ, labuť, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí