Vnitřní boj

Vnitřní boj

Anotace: nečekám tipy, jen ji potřebuju uchovat pro sebe..

Jsi opora, jsi jistota, JSI!
Není pochyb o tom,
že jsem ve tvých rukou
...
Táhne mě to od tebe a zároveň k tobě
vím, žes chtěl, chceš a budeš chtít
nás v jakékoli době
...
Obracím se k tobě
a vidím, vidím víc,
než na co jsem kdy spoléhala
vše má s tebou nový rozměr
...
Víš o mně vše,
cítím to, a o to víc mě bolí
má nepřístupnost,
co rány nehojí,
ale rozevírá

Vím, že mi duši otevíráš
abych nahlédla Svět
Chci to, nevrátím se zpět
do lůna zapomnění,
tohle už pro mě prostě není
A nyní věřím v naplnění
mého života
...
Jsi opora, jsi jistota
JSI!

Tak proč není tak snadné
se odevzdat..?
Trápím se
Kráčím
k tobě
hodně
poma
lu
...
Autor kaaamiiii, 08.10.2011
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: Traste, PrinceznaHeliovýchbalonků, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí