Roztržitost

Roztržitost

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Tvé něžné dlaně
jenž mě tak dobře znají
a ktorých potlesk
v hlave mi zvoní
myšlenky toulavé
v mých představách si hrají
a len letmo,
útržkom
spomínam na ten čas
...
V roztržitosti chvílí
jenž po těle mi sklouzávají
a v tichosti kľaknú si
predo mňa na kolená
dívám se, jak ledy
mezi námi velmi rychle tají
a na dohľad je
opäť nový sneh
...
Autor TedelyBear, 08.10.2011
Přečteno 220x
Tipy 13
Poslední tipující: Maryje..., hatlapatla, Linzerka, CULIKATÁ, Květka Š., WAYWARD, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty tvé česko-slovenské verše mám moc ráda...

08.10.2011 15:22:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí