Roztoužený hlemýžď aneb blues o tísni bytové

Roztoužený hlemýžď aneb blues o tísni bytové

Anotace: O důsledcích bytové politiky a o tom, jak mi chtěl mou milenku svést měkkýš.

Blues o tísni bytové

Nemám kam vzít svoji Věru
Za světla ni v nočním šeru
Nemohu tak na mou věru
Pomysliti na nevěru.

Roztoužený hlemýžď

Přiložím ti na hýždě
Maličkého hlemýždě
Poleze ti po těle
Pomalu a nesměle

Na zádech má vlastní byt
Je majitelem realit
Tak může si tě co svou děvu
Pozvat k sobě na návštěvu

Byla by to paráda
Praštit s tebou na záda
Pomyslel si vilný šnek
Vzápětí se ovšem lek

Vždyť ta jeho skromná chýše
Je dost velká pro měkkýše
Ne tak ale pro Věru
Běžných lidských rozměrů

Teď zklamaného slimáka
Láska už nic neláká
Však já i on i ona ví
Že má dvojí pohlaví…
Autor Milan Novák, 08.10.2011
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Piví, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych, že je to hodně originální, nápadité a zvláštní podání... ovšem, beru to, že to může být o citech, ale také... jenom o rýmech, fantazii... za vydařený pokus ... dávám ST!*** je to prostě úplně jiný a pro mě nezvyklý náhled, či úhel pohledu :o)

08.10.2011 21:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí