Oběšenec

Oběšenec

Anotace: ...

Nebožtík visí na laně,
Už mu chladnou dlaně.
Ještě pár dní
A krkavci ho sní.
Na šibenici se houpá,
Kůže se mu horkem loupá.
Horší smrt ho nemůže potkat,
Je to jako kdyby alkoholikovi došla vodka.
Odříznou ho z toho lana?
Nebo tam shnije jako stará panna?
Bude tam viset, než se rozloží v prach,
Ten pohled nahání strach.
Myslíte na Happy-end?
Ne, ne – Death is your the best friend!
Autor Žiťa, 14.02.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí