Dieťa búrky

Dieťa búrky

Anotace: ...a zapadajúceho slnka

Tak verne túžiaca po láske
a pokoji
Tak zranená keď pred ňou
človek dvere zatvorí
Tak šťastná keď je vo svojom
svete dieťata
Tak bláznivá keď behá po byte
strapatá
Tak citlivo túžiaca po sladkom mieri
Tak infantilne (ne)vinná
v jeho náručí aj na papieri.
Tak roztrasená z odbíjania času
Tak vystrašená že príde o všedného dňa krásu
Tak obávajúca sa ďaľšieho úsvitu
v prítomnosti dôverne známeho pocitu...

(strach)
Autor Mišiačik, 09.10.2011
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Paulín, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez obav příjmej slunce západ
tvá nejistota ráno s pocitem důvěry
zapadne v zapomnění.
Tvůj život se tak rázem změní
v krásný den...

18.10.2011 21:08:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí