Žalozpěv

Žalozpěv

Anotace: půl páté ráno, Anglie.... marnost nad marnost

Hnijící růže na tvářích slavíků
zpívají své smutné blues
o srdcích plných omylů
lidech jenž nechtějí žít

Básnící na hrobech ozvěny
vyprahlí svou skřehotavu touhou
topí své příběhy v emocích
moři a karavanách smutku

Svit němé tváře po nocích
lampiónový průvod a stín
oheň a žár, led a sníh
teď platí za svůj hřích

Krvavá luno ty hraj
sviť do kroku poutníkům
opřeď aury milenců
bílou smyčkou svého údělu

Odlep se od země
breitlingu spící
ukaž mi svou piruetu
vysoko na obloze

Vrásky na tvářích andělů
vpíjí se do šera
postupujte dále do vozu
kde dříve smrtka seděla

Nechápeš snad?

Tak odejdi a nech mne dál snít
zapomeň na to že mohls mne mít
nebudu brečet, nebudu pít
budu se utápět, tiše si hnít

Nejsem Tvá hloupá ozvěna
jsem jen růže z rozkladu
bílá smyčka ohně a žáru
a Tvé lampiony do ohně

Tak a máš
....to
cos chtěl mít
Autor Vodoměrka, 09.10.2011
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: Sleepwalker, CULIKATÁ, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt žalozpěv...

02.12.2012 03:31:07 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí