Zůstáváme sami

Zůstáváme sami

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Když do snů mi bránu
kdosi otevírá
a ja cez plece
hľadám známu tvár
něžná luna
mi smutek ze rtů stírá
a môžno so štastím
vytvorím štastný pár
...
Ten kdo vyhýbal se mi
teď ruku podává mi
no nenachádzam spôsob
ako výjsť mu v ústrety
a i když jsme spolu
přesto zůstáváme sami
a keď sme sami
hľadáme spoločné cesty
...
Autor TedelyBear, 09.10.2011
Přečteno 243x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., hatlapatla, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsane...

09.10.2011 21:21:00 | Bananky v čokolade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí