Smím?

Smím?

Anotace: Nechceš, tak nemůžu? Není to žádná sláva... jen to sklíčné potřebovalo ven.

Nosit chrpu v klopě
se prý nehodí.
Poustevníci v doupě
se už nerodí.
Konev dívka zvedá,
to prý nevadí.
Ošálit, že se dá,
to jí neradí.
Nahá být ve vodě
prý se nedá.
Chodit přes den v róbě
snad se nemá.
Dávat přednost ženě
už se nenosí.
A z vyznání v trávě
čelo se orosí.
Bosí v prachu jít,
pohled se tmí.
A co prostě žít?
Žít se smí?
Autor mely, 10.10.2011
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí