Depka

Depka

Anotace: O paní nebo slečně depresy

Proč jsi tak hnusná depko moje?
Proč nedáš mi ani chvilku pokoje.

Vypadáš jak živočišné uhlí, kéž by ti ruce neupadli
a do koše jsi sama odešla.

Jsi černá jak rakev, jsi černá jak tma,
srdce Tvé dýše, v prostřed mé chýše.
Já chodím vedle tebe tiše, abych tě nevzbudila.
Autor klinika, 13.10.2011
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: impure black soul, J's .., hloubavá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí