Čekání.

Čekání.

Anotace: Může být i krásné,ale....

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Nedá se spočítat za život celý,
co času čekáním jsme promarnili.
Člověku bohem už je asi dané,
když jedno skončí,hned druhé nastane.

Čekáme na školu už jako děti,
potom zas,atˇ už jsme plnoletí.
Na velkou lásku,kdy s tou se už potkáme,
pak zase na to,až svoji budeme.

Uspěch a sláva,to minout nás nemůže,
Čekáme jenom kdo k nim nám pomůže.
Zas jsme se dočkali,jinak ani nelze,
tedˇ jenom čekáme jaká bude penze.

Čekání na smrt,to nikdy nechtěj zažít,
musíš až do konce o něco se snažit.
Po smrti zpravidla už nic nebývá,
proto žij na plno,jiné ti nezbývá.
Autor jozífek, 14.10.2011
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, Agniezka, Elisha, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na čekání já mám talent
ňáké zvláštní nadání
jestli chceš tak dodám patent
čekám na zavolání - ta se Ti povedla

14.10.2011 20:45:00 | Elisha

Čekání, věčné naše poslání
Líbí se mi, jak píšeš :-)
ST

14.10.2011 20:40:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí