teorie nekonečna

teorie nekonečna

Anotace: ...

.

Ve hvězdách
se rozhoří

naše oči Pandoří

ve hvězdách
se zatají

kdo miluje
potají

ve hvězdách
chytíš dech

a můžeš letět na křídlech

ve hvězdách
rozmažeš tuš

ve hvězdách
můžeš růst
tak to zkus

se násobky počítej
s miliony

s rosou na křídlech
a v dálce
znějí zvony

s mámivou
příchutí
malin a citronové trávy

s malebnou hloubkou
krajin
řeka je čistá
jako olejové malby

na vlnách
na lodích

nic cizího
..tvé slzy závodí

v mračnech
tě chytne
strach

v mlhovinách
chodíš po špičkách

na boso
s nádorem
na srdci

ruce a nohy
bubnují do vzduchu
své kantáty
polibků hojnosti

s nábojem
chodíš spát

s tím věčným
nepokojem
ve hvězdách
spočívat

s rojem
s deštěm
kobylek

s nataženou paží
prsty mě hladí
po křídlech

s prstenci
duhových
rán

Kuiperův
svatý chrám

pod kolena

otavou se brodit

pod barvou modravou
jíž
zakřikla se ti oční stěna

lákavých koutků
rudých strun

.
Autor blue, 15.10.2011
Přečteno 340x
Tipy 10
Poslední tipující: Mbonita, Dota Slunská, zenge, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Eliss94
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vím, že už jsem ji četla,
ale tak nějak
u tebe ne poprvé
se mi to líbí víc
až po x-tém čtení

25.10.2011 16:20:50 | Romana Šamanka Ladyloba

Pandoří oči...jo!

15.10.2011 18:39:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí