Ten co stojí opodál

Ten co stojí opodál

Anotace: a mlčí..

Naposledy,co jsem se ti díval do očí
Žvýkala si růžovou žvýkačku
Vyfukovala veliké bubliny
Ve kterých se odrážel snad celý svět
Než si ho úmyslně splaskla
Aby znovu z tvých úst
ten svět vykvetl
Ve voňavou růžovou bublinu
Naposledy
Než si zapálíš cigaretu
A já se ti podívám do očí...
Autor Art Brasi, 22.11.2004
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí