Změna.

Změna.

Anotace: všechny cesty vedou(Do Říma) a nebo k L.....

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

O lásce stále psát?I když je to věčé téma,
i v knížce pro tebe,by měla býti změna.
Co takhle o nebi,o jeho nekonečné kráse,
jak každá hvězda,té druhé podobá se.

Najdi si hvězdičku a chvíli se na ni dívej,
a na mně chviličku malou zavzpomínej.
Že to zas láska je?A co je na tom zlého,
při pohledu na nebe,myslí jeden na druhého.

Měsíc tam nahoře se sluncem se střídá,
tedˇ už i sám člověk občas se k nim přidá.
Létaj tam rakety a jiné různé stroje,
jen kdyby na zemi skončili nepokoje.

Nikomu nesvědčí pudky ani války,
to radši o lásce,začnu psát zpátky.
Války nezastavím,to v mé moci není
v lidech snad probudím o životě zamyšlení.
Autor jozífek, 15.10.2011
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: Rootness, Danga, Kars, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak
ST

16.10.2011 08:39:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí