Zrcadlení se

Zrcadlení se

Anotace: Zrcadlo du duše

Zrcadlení se

Donucen shlédnout obraz sebe sama
Zjistit, že jsem vlastníkem této tváře
Poté ze soukromého inventáře
Vylovit osobnost na dané téma

Svědomí černé, či žádné snad
Lež je mi zbraní
Slova má jsou jedem
Bez souhlasu do srdcí se vkrad

Do lidské duše oči jsou prý bránou
A za těma mýma je jen zeď
V srdci chaos, v hlavě změť
Alkohol jest chvilkovou záchranou

Jak dnové plynou, budu žít dál
Ve svých žabomyších válkách
S hlavou v kosmických dálkách
Jednou zahlédnete mě opodál
Autor kukopr, 16.10.2011
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: Mikina77, CULIKATÁ, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný:)

18.10.2011 23:03:00 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí