Mezi nebem a zemí

Mezi nebem a zemí

Anotace: meditace

Houpám se na srpku luny
vesmír mi hraje
na tibetské mísy hvězd
stříbrnou melodii ticha -
halím se do závoje
Mléčné dráhy
navlékám zbroj kalenou
žárem protuberancí
i ledem mrtvých planet
mám srdce komety
pulzující světlem
chci spálit ohněm lásky
tisíckrát popel zla
a zažehnout
duhu něhy
tam dole na Zemi -
jsem začarována do snu
o věčnosti duše
o věčnosti světů
o věčnosti času
Autor Dolma, 18.10.2011
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Veverushka, Agniezka, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí