Vně

Vně

Anotace: ***

Ač nejsem z ledu,
uvnitř dřímá divný chlad.
Zasmát se, to ještě svedu
Těžší je však milovat.

Co podzim bere listí
Co zima všechno skryje
Prázdnota mě uvnitř hostí
Srdcem co bezvýznamně bije

Je to snad zrada?!
Protože na každý pád,
jak ty máš mě ráda,
tak já nedokáži mít rád.
Autor Edmond Kadad, 19.10.2011
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Findë, Jakule
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta byla od srdce...

19.10.2011 21:31:00 | Findë

skoro zabolela...

19.10.2011 19:57:00 | Jakule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí