POSLEDNÍ ROK

POSLEDNÍ ROK

Anotace: O pocitech vyvolaných POSLEDNÍM ROKEM na základní škole.

POSLEDNÍ ROK

Na chodbě slyším smích.
Ale najednou jakoby náhle ztich..
Nevnímám už kolem dění,
můj život se celý mění.
Trochu se obávám, mám z toho strach,
mých devět let života mění se v prach.
Autor Turmalina, 23.11.2004
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí