Světlo na konci tunelu

Světlo na konci tunelu

Anotace: O naději a o slovech, která by třeba rád někdo slyšel.

Když si přeješ, aby někdo rozsvítil světlo
A tvé sny tě přestaly strašit
Aby se ti v duši usadilo teplo
A srdce se nechtělo stále jen plašit,

Aby ses zasmál opravdu upřímně
A přestala tě tlačit ta strašlivá tíha
Abys věděl, že ty nejsi na vině
Že to nikdy nebyla tvoje chyba,

Když si přeješ, aby ti někdo pomohl
Dokázal zaplnit holou prázdnotu
Ale nechceš mít pocit, že sis lásku vymohl
Nechceš už dál znát jen temnotu,

Zavři oči a poslouchej má slova
Dokážu utěšit bolavé city
A jestli to všechno musíš prožít znova
Já ti pomůžu a zbořím všechny mýty

Vím, že je to těžké a že se ti nechce dál
Ale neklesej na mysli, vždyť to zvládneš
Nemusíš se stydět, že ses třeba bál
Jsi dítě světla a jednou ho v sobě najdeš

Můžeš to vzdát a pomalu umírat
Nalhávat si, že tohle nemůžeš přežít
Anebo se vzchop a začni bojovat
Ukaž všem, že umíš vítězit
Autor Christel, 20.02.2006
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí