Sám sebou

Sám sebou

Anotace: ...

Všechno, co mám
A při tom jediné,
Je, že věřím sobě sám
A to mi nikdo neveme.

Činím co srdce mi říká,
Jsem vždycky sám sebou.
Moje víra stále dýchá,
I když ruce už zebou.

Život je krátký,
Každý žije jenom chvíli.
Čas se nedá vrátit zpátky.
Často se do lidí střílí.

Chceš-li být nějakou dobu na živu,
Tanči jak se píská...
Ne! Ser na to, najdi si svoji obživu.
Jednej spravedlivě, ať si tě nikdo nezíská.

Neposlouchej komerci,
Jsou to kecy!
Neseď doma na koberci,
Dělej jiné věci.
Autor Žiťa, 21.02.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí