Prosba

Prosba

Anotace: ...

Nádherná sladká labuti
V bělostném rouše nevinnosti
Rozprostři svá křídla něžná.

Jediným mávnutím perutí
Osvoboď od krutosti
Svět, který cenu lásky nezná.

Jásavá záře plamenů
Naplňuj lidská srdce
Svým teplem víry a touhy žít.

Naděje, jsi strážcem pramenu,
Nedovol vyschnout živé řece,
Z níž, najdem-li pohár, smíme pít.
Autor Kikuš, 22.02.2006
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky...Příště se u(z)trážím takových chyb :-)

22.02.2006 17:09:00 | Kikuš

Hmm, celkem příjemná četba, avšak zamysli se na výrazem
"Z"trážná:) nebude tam náhodou S.

22.02.2006 16:04:00 | GuliN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí