Máří Magdaléna

Máří Magdaléna

Anotace: dílko vzniklé na prahu Nového roku, kdy jsem se naučila sedět u nohou Člověku

Havraními vlasy hladím roucho beránka,
havraními vlasy stírám bláto cest.
S havraními vlasy chci dál být tvá schovanka
z havraních vlasů chci ti rubáš plést.

Před tebou klečet je štěstí,
před tebou kořit se cíl.
Jen tebou se chci nechat vésti
jen s tebou užívat chvil.

Z tvých nohou stéká krev.
Havraními vlasy, před tebou…
Autor Tinwen, 22.02.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí