S prstem na spoušti

S prstem na spoušti

Anotace: ..co dodat..

Revolverem kolem mávám,
tím svou duši poruším,
zanedlouho si nadávám,
proč to dělám – netuším.
Potom s prstem na spoušti
k dopisu připíšu: Čti!

Všechno, co jsem kdysi chtěla směle
úspěch, lásku, zázemí,
udělalo si v mém těle
peklo, ne ráj na zemi.
Teď se s prstem na spoušti
o svou vraždu pokouším.

Lesklou, chladnou ocel držím
ještě chvíli váhám
nevyhnu se temným stržím,
smrti, jejím drahám?
A pak mě s prstem na spoušti
naděje má opouští.

Tichou nocí výstřel štekl,
tělo padlo do prachu,
nikdo se však nezalekl,
nezachvěl se ze strachu.
A pak mě s prstem na spoušti
všechny síly opouští...
Autor Yves, 22.02.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

chtělo se mi zavolat NE.jinak zas čtivý dílko s dějem. rád bych si tě někdy přečet nesvázanou rýmy.

22.02.2006 19:58:00 | kulishak

Vynikající,ten text v anotaci sedí...co dodat...snad jen opravdu strhující...

22.02.2006 19:10:00 | Infinitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí