Každá lež..

Každá lež..

Anotace: ..pro kulishaka. Udělala jsem to, jak mi to šlo, ale na Tebe to nemá. Nicméně, je 4U ;)

Každá lež je jako
semínko trávy,
co na zemi roste.
Nikdo ji zasít nechtěl,
ale přesto tu je.
A každý se nějak zasloužil o to,
aby rostla dál.
Ostatní jen přihlížejí,
ale nikdo se víc nestará
a tak tu roste dál.

Každá lež je jako
chocholka pěny na moři.
Nikdo ji nestvořil,
a stejně si pluje
neklidně putuje.
Neumíme ji zničit,
tak se tvoří dál
na splavech a potokách,
ale nikdo si nevšímá,
a tak se pění dál.

Každá lež je jako
vrhací nůž.
Někdo hodí a
do jiného se zabodne.
Už máš srdce jako cedník
a jemu to nestačí,
stále hází dál.
Každý by chtěl znát pravdu
ale nikdo ji nehledá.
a tak se hází dál
Autor Yves, 23.02.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju!udělalas mi radost a nejen tim, že je pro mě, ale i tím že je to opravdu dobrá básnička a chytrá ( ani nevíš, jak já tyhle semínka znám ). a jinak prosím nepřeháněj to s tou mou chválou, zas za tolik to nestojí. jinak ti držim palce. měj se a jednu zmuchlanou 100 :-)

23.02.2006 19:32:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí