Diamanty, perly, rubíny

Diamanty, perly, rubíny

Anotace: některé sny by se prostě zdát neměly a to vůbec ne ve 4 ráno...

bohatství, moc, stejné prokletí, neštěstí, nenávist
strach z budoucích dnů se dá těžko pochopit
netečností diamantový pohled - tím být jist

ohořelé vzpomínky nechávají takový divný cit
zoufalství konce, ztráta svojí spoluduše, nechat vše odejít
déšť perel už nemůže nic zaplatit

nebude více příležitostí na osudové činy
nadhled ptající se: proč tohle za tolik viny?
proč mi ze zápěstí padají rubíny?
Autor dead-head, 28.02.2006
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí