S.D.P. 2

S.D.P. 2

Anotace: Srpnová Depresivní Pelest... ta původní báseň není moje,ale tohle je temná apokalyptická variace na ní

Je to dávno,co se mi zdál sen
ale teď mi se z toho nejde probudit
já už nevim,
no a co

hledam další flašku.. mé opilé já chce chlastat,
dokud ještě je schopný rozevřít držku,
snad jako kvůli bolesti,
ale místo výkřiku tam naleju víno

už ležim... ani druhé opojeni o samotě mě neutiší

a nic
nic se kolem neděje
jen universum se točí po své ose, ale jinak se vůbec nic neděje

jen ...jen já..

a v tom světě stínu a pohasínajicí lampy a rozlitého bědování
mě už nic nenapadá, co dál.. vůbec nic

Konec? Kéž by. Tohle je teprve úvod před koncem
i když ten konec chci dneska chytnout.. ta svině mi uteče do dalšího dne..
do další flašky,
do další noční můry, z které se už asi neprobudim...

Je to dávno, co se mi zdál sen...
Autor dead-head, 01.03.2006
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alkoholem se nic nevyřeší...ale je fakt...že člověk aspoň na malou chvíli zapomene...na vše...co ho s prominutím SERE.*:/

20.08.2009 11:13:00 | PIPSQUEAK

koukam, tady jsou vsichni slusnaci,ze nerozumi, co to je underground:))

21.03.2006 09:18:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí